Welcome!!! Traductor / Translator

English seorimícuaro French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Dutch películas un link Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

viernes, 31 de octubre de 2014

ASSEMBLEA D’AHIR DE LA PAHV / ASAMBLEA DE AYER DE LA PAHV






A la reunió d'avui, han assistit 40 persones dels quals 6 eren persones que assistien a l'assemblea per primera vegada. Han explicat la seva problemàtica particular i la PAH els assessora sobre els passos que s'han de seguir per demanar la dació en pagament, condonació de deute, quina és la situació de cada un, els passos a seguir, etc.

Hem recordat que els dilluns i els dijous de 19 h a 20,30 h informació/assessorament a les persones que tinguin avís de tall de subministres (aigua, llum, gas), passos a seguir.

El proper mes de novembre es començarà a recollir signatures per la ILP a nivell de Catalunya. Ja es comunicarà el dia exacte que es començarà l’esmentada recollida.

Avui, divendres, al Centre Cívic Río, carrer President Companys, xerrada Assemblea Aturats, repartiment de treball, renda garantida, dirigit bàsicament al col·lectiu de persones aturades.

El nostre company Ibrahim ens dona les gràcies per el nostre recolzament. Avui s’ha pogut aturar el seu desnonament.

El proper dilluns, dia 3 de novembre, reunió a les 19 h. dels afectats per CX.

====================================================


En la reunión de hoy, han asistido 40 personas de los cuales 6 eran personas que asistían a la asamblea por primera vez. Explicaron su problemática particular y la PAH les asesora sobre los pasos a seguir para pedir la dación en pago, condonación de deuda, cuál es la situación de cada uno, los pasos a seguir, etc.

Hemos recordado que los lunes y los jueves de 19 ha 20,30 h información / asesoramiento a las personas que tengan aviso de corte de suministros (agua, luz, gas), pasos a seguir.

El próximo mes de noviembre se empieza a recoger firmas para la ILP a nivel de Cataluña. Ya se comunicará el día exacto que se comenzará dicha recogida.

Hoy, viernes, en el Centro Cívico Río, calle President Companys, charla Asamblea Parados, reparto de trabajo, renta garantizada, dirigido básicamente al colectivo de personas desempleadas.

Nuestro compañero Ibrahim nos da las gracias por nuestro apoyo. Hoy se ha podido parar su desahucio.

El próximo lunes, día 3 de noviembre, reunión a las 19 h. los afectados por CX.






miércoles, 29 de octubre de 2014

A T U R A T !!!!!!!! / P A R A D O !!!


ÚLTIMA HORA!!!!



A T U R A T   /   P A R A D O!!!!!!











============================================================









ALLÍ ESTAREM / ALLI ESTAREMOS







viernes, 24 de octubre de 2014

ASSEMBLEA DEL DIA 23 D’OCTUBRE / ASAMBLEA DEL DIA 23 DE OCTUBRE






Amb una bona assistència de públic i amb nomès quatre casos nous, es va desenvolupar amb normalitat la reunió d’ahir. Se'ls va donar complida informació de la documentació que han de presentar els seus bancs per demanar la dació en pagament, demanar la justícia gratuïta, accions en bancs, etc. Hem tingut dos dacions en pagament i lloguer social.


Ajuntament de Sta. Coloma: ha multat als Bancs que disposen de vivendes buides des de fa més de dos anys. També ha contribuït en aquest tema la nostra PAHV!  (Moció, reunions, etc).

Dos estudians de la Bastida han estat a la reunió per veure com es desenvolupa una assemblea de la PAH i fer un treball per l’institut.

Atenció: DIMECRES DIA 29 D’OCTUBRE A LES 9,30 H. metro L1 Sta. Coloma. Si no, a les 10 h. a la Plaza Catalunya.

=========================================


Con una buena asistencia de público y con sólo cuatro casos nuevos, se desarrolló con normalidad la reunión de ayer. Se les dio cumplida información de la documentación que deben presentar sus bancos para pedir la dación en pago, pedir la justicia gratuita, acciones en bancos, etc Hemos tenido dos daciones en pago y 


Ayuntamiento de Sta. Coloma: ha multado a los Bancos que disponen de viviendas vacías desde hace más de dos años. También ha contribuido en este tema nuestra PAHV! (Moción, reuniones, etc)



Dos estudiantes de la Bastida han estado en la reunión para ver cómo se desarrolla una asamblea de la PAH y hacer un trabajo para el instituto.

Atención: Miércoles dia 29 de Octubre a las 9,30 h. metro L1 Sta. Coloma. Si no, a las 10 h. Plaça Catalunya.





                    DESALLOTJAMENT POLICIAL





 

DESALLOTJAMENT POLICIAL - Catalunya Caixa (un banc rescatat) suma encara més despesa pública i movilitza 15 furgones del Mossos per protegir-se de dos jubilats malalts. Vergonya!!! La María i el Jorge necessiten un lloguer social i asequible. Els hi va la vida!!!


DESALOJO POLICIAL - CatalunyaCaixa (un banco rescatado) suma aún más gasto público y moviliza 15 furgones de los Mossos para protegerse de dos jubilados enfermos. Vergüenza !!! María y Jorge necesitan un alquiler social y asequible. Los va la vida !!!







SORTIDA CULTURAL PER STA. COLOMA / SALIDA CULTURAL POR SANTA COLOMA


  

  

 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...